EAN: 9789026623653
Publicatiedatum:  05-10-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 192

    Bestelbaar Beschikbaar 05/10/2021

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

In de klassieker ‘Prins Caspian’, geschreven door C.S. Lewis, gaat het verhaal van de Kronieken van Narnia verder. Pieter, Suze, Edmond en Lucy Pevensie staan op het punt om op de trein te stappen als er iets vreemds gebeurt: het treinstation waar ze stonden verdwijnt en plotseling zijn ze weer terug in het magische land Narnia, waar ze zo veel hebben beleefd. Maar eris iets helemaal mis. Hun prachtige kasteel is een ruïne en het land ligt er stil en verlaten bij. De dwerg Trumpkin vertelt hun het treurige verhaal van de burgeroorlog en de slechte koning Miraz, die de sprekende dieren onderdrukt. Prins Caspian wil de troon veroveren en de vrede terugbrengen naar Narnia, maar dat kan hij niet zonder Pieter, Suze, Edmond en Lucy. Lukt het de kinderen om Narnia opnieuw van de ondergang te redden?

Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

'Prins Caspian' is het vierde deel in de reeks en het verhaal volgt op 'De wereld achter de kastdeur'.
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees de Kronieken van Narnia, sprankelend vertaald door Imme Dros!

Imme Dros is een Nederlandse schrijfster. Ze werd geboren op Texel en deed eindexamen alfa aan het gemeentelijk lyceum in den Helder. Vanaf haar schooltijd schrijft ze kinderverhalen. Het eerste exemplaar “Het paard Rudolf” verscheen in 1971. Haar echtgenoot Harrie Geelen zorgt voor de illustraties in veel van haar boeken. Terugkerende thema’s in haar boeken zijn de worsteling om de eigen identiteit te leren kennen en het schemergebied tussen fantasie en werkelijkheid.

  EAN: 9789026623653
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Imme Dros
  Publicatiedatum:   05-10-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 158 mm
  Breedte: 235 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 417 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192
  Reeks:   De kronieken van Narnia