EAN: 9789026623554
Publicatiedatum:  05-10-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 160

    Bestelbaar Beschikbaar 05/10/2021

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

In de spannende en prachtige kinderboekenklassieker ‘De wereld achter de kastdeur’ (eerder verschenen als 'Het betoverde land achter de kleerkast') van C.S. Lewis staat het welbekende avontuur van de vier kinderen Pieter, Suze, Edmond en Lucy Pevensie op het punt van beginnen. Reis mee naar het betoverde land achter de kleerkast en ga opnieuw op verkenning door het prachtige Narnia, nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

Als Pieter, Suze, Edmond en Lucy uit logeren gaan in het geheimzinnige, grote huis van een oude professor, komen ze op een dag een oude kleerkast tegen in een lege kamer. Lucy verstopt zich in de kast, maar tot haar schrik zit er helemaal geen achterkant in de kast… Via de kleerkast belandt zij, en later ook haar broers en zus, in het wonderlijke land Narnia, waar een strijd gaande is tussen de machtige leeuw Aslan en de boosaardige Witte Heks.

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees de Kronieken van Narnia, sprankelend vertaald door Imme Dros!

Imme Dros is een Nederlandse schrijfster. Ze werd geboren op Texel en deed eindexamen alfa aan het gemeentelijk lyceum in den Helder. Vanaf haar schooltijd schrijft ze kinderverhalen. Het eerste exemplaar “Het paard Rudolf” verscheen in 1971. Haar echtgenoot Harrie Geelen zorgt voor de illustraties in veel van haar boeken. Terugkerende thema’s in haar boeken zijn de worsteling om de eigen identiteit te leren kennen en het schemergebied tussen fantasie en werkelijkheid.

  EAN: 9789026623554
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Imme Dros
  Publicatiedatum:   05-10-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 158 mm
  Breedte: 235 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 370 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160
  Reeks:   De Kronieken van Narnia