De nar, de aap en ik

€ 21,99


  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789023960423
Publicatiedatum:  22-03-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 400

   Nog niet beschikbaar

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

'De nar, de aap en ik' van Catharina Botermans speelt zich af in Parijs, 1580. Als dochter van de nieuwe bibliothecaris maakt de jonge Fiora haar debuut aan het Franse hof. Het duurt niet lang voor ze koningin-moeder Catharina de' Medici ontmoet. Catharina ziet iets in Fiora en binnen korte tijd is Fiora een van Catharina's meest intieme vertrouwelingen.

Wanneer Catharina Fiora vraagt om voor haar te spioneren, komt Fiora in een wespennest terecht. De opdrachten van Catharina worden steeds gevaarlijker, tot Catharine Fiora het onvoorstelbare opdraagt. Als Fiora hierin meegaat, zet ze alles wat haar dierbaar is op het spel. Ook de liefde van haar leven. Zal het kwaad het winnen van het goede?

Deze spannende historische roman kun je bijna niet meer wegleggen. Perfect voor de lezers van Susan Smit en Tracy Chevalier.

Een psychologisch-historische roman over de ontmaskering van macht, corruptie en verraad in de hoogste kringen van het Franse hof.

Catharina Botermans is politicoloog, docent European Studies en groot liefhebber van de Renaissance. Met haar man en twee zoontjes woont ze in het Friese Noordwolde. 'De nar, de aap en ik' is haar debuutroman.

  EAN: 9789023960423
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   22-03-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 400