Ons zwijgen en ons spreken

€ 21,99


  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789023960348
Publicatiedatum:  07-12-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 272

   Nog niet beschikbaar

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

Ons zwijgen en ons spreken van Cathy Bonidan is een prijswinnende literaire roman die een fascinerende inkijk geeft in de manier waarop in de vorige eeuw in de psychiatrie met kinderen werd omgegaan.

Annes oom is directeur van een psychiatrische inrichting in Parijs. Anne raakt er bevriend met Beatrice, opgenomen wegens anorexia. Samen bekommeren ze zich om kleine Chiel, die vanwege zijn onaangepaste gedrag ‘de idioot’ genoemd wordt. Maar ze ontdekken dat er een manier is om contact met hem te krijgen.

Jaren later ontdekt een psychologiestudent het dagboek van Beatrice. Waarom stopt Beatrice’ dagboek abrupt als ze veertien is? Waarom was Anne in de kliniek? En wat is er met Chiel gebeurd?

'Ons zwijgen en ons spreken' van Cathy Bonidan is een prijswinnende literaire roman die een fascinerende inkijk geeft in hoe in de vorige eeuw in de psychiatrie met kinderen werd omgegaan.

Cathy Bonidan is docent. Ze debuteerde met Ons zwijgen en ons spreken, dat vijftien prijzen kreeg. Sindsdien publiceerde ze nog twee romans.

  EAN: 9789023960348
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Jeanine Erades
  Publicatiedatum:   07-12-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 272