SPONSOR-ACTIES VERHUIZING DE ECHO... ZIE NIEUWS VOOR MEER INFO...
EAN: 9789023959199
Publicatiedatum:  01-10-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 144 mm
Breedte: 224 mm
Dikte: 25 mm
Gewicht: 396 gr
Aantal bladzijden: 224

    Beschikbaar

Josha Zwaan is auteur en schrijfdocent. Ze schreef de romans Parnassia, Zeevonk, Dwaallicht en Saturnusplein 3. Over de impact van een nierziekte op haar zoon en haar familie schreef Josha haar eerste non-fictieboek, Zijspoor, en in 2019 verscheen Emma wil leven. Artikelen en essays van haar hand werden gepubliceerd in Trouw, Volkskrant Magazine en tijdschrift Volzin. www.joshazwaan.nl

Met medewerking van: Frans Willem Verbaas, Arie Kok, Elly Zuiderveld, Hay van den Munckhof, Vonne van der Meer, Lody van de Kamp, Joke Verweerd, Anne Büdgen, Eline de Boo, Nine de Vries, Iris Boter, Jacobine van den Hoek, Josha Zwaan, Ria Borkent, Renze Borkent, Marie van Beijnum en Désanne van Brederode.

Dansen in de sneeuw is een bundel met fonkelnieuwe kerstverhalen. De korte verhalen van onder andere Josha zwaan, Joke Verweerd en Vonne van der Meer zijn licht en vrolijk, spannend en gezellig, met sneeuw en kou. Een ideaal cadeau voor je moeder of een goede vriend, voor als de dagen korter worden. Verhalen ook om voor te lezen tijdens een kerstviering. De auteurs staan samen garant voor kwaliteit en afwisseling.

Met medewerking van Frans Willem Verbaas, Arie Kok, Elly Zuiderveld, Hay van den Munckhof, Vonne van der Meer, Lody van de Kamp, Joke Verweerd, Anne Büdgen, Eline de Boo, Nine de Vries, Iris Boter, Jacobine van den Hoek, Josha Zwaan, Ria Borkent, Renze Borkent, Marie van Beijnum en Désanne van Brederode.

  EAN: 9789023959199
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   01-10-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 144 mm
  Breedte: 224 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 396 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 224