🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

Smokey Goodness Brand New BBQ

Oude tradities en nieuwe smaken

EAN: 9789021590349
Publicatiedatum:  20-04-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 224

    Bestelbaar Beschikbaar 20/04/2022

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Back to the USA we go! Hét barbecueboek met veel tips, nieuwe technieken en uiteraard tientallen lekkere recepten. Voor de beginnende en gevorderde BBQ’er.

In ‘Smokey Goodness Brand New BBQ’ neemt Jord Althuizen je mee op avontuur naar dé barbecue bakermat, de USA. Want er valt nog genoeg te ontdekken voor op het vuur, zowel old school traditional als new flavors en technieken.

Door de Mexicaanse, Aziatische en Europese invloeden blijft de BBQ-scene zich daar ontwikkelen. In dit boek vind je nieuwe technieken, talloze tips en nog meer nieuwe recepten. Van briskets, klassieke en new school spare-ribs en Carolina Style pulled pork, tot burgers en Tex-Mex BBQ. Waar zet jij je tanden in?

"Klassieke Amerikaanse gerechten brengen oude tradities en nieuwe smaken samen. Bevrijd je innerlijke pyromaan en ga helemaal los met deze heerlijke recepten!"Telegraaf

"Smokey Goodness zet mening achtertuin in vuur en vlam"Foodies

‘Brand New BBQ’ is het negende deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen. Dit is hét cadeau voor Vaderdag, een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar. Of je nou BBQ’t op je kamado, Big Green Egg, Bastard of Weber, dit kookboek mag niet ontbreken in de collectie.

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

  EAN: 9789021590349
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   20-04-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 288 mm
  Breedte: 230 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 1534 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 224