🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

Het BBQSTREET Basisboek

De lekkerste BBQ-recepten voor iedereen inclusief gerechten van je favoriete grillmasters!

EAN: 9789021579306
Publicatiedatum:  18-05-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 176

    Bestelbaar Beschikbaar 18/05/2021

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Iedereen kan BBQ’en met Het BBQ STREET Basis Boek. Met BBQSTREET, de hitserie op 24Kitchen, leer je alles over barbecueën en ga je aan de slag met de lekkerste recepten.

Een bundeling van de smaakvolste recepten van over de hele wereld en technieken om jouw BBQ-skills en smaakbelevenissen naar een hoger niveau te tillen. Buitenspelen met vuur is nog nooit zo lekker geweest, of het nu zomer of winter is.

Het culinaire team van BBQSTREET heeft samen met de bekendste grillmasters van Nederland en België, Ralph de Kok, Jord Althuizen, Peter de Clercq en Harm Jan Bloem, dit boek ontwikkeld uit passie voor het grillen op zowel gas als houtskool. De recepten variëren van eenvoudige tot complex en van borrel tot dessert met een paar extra speciale ideeën voor bijzondere gelegenheden. Van kip op bierblik en de oozy woozy double cheeseburger tot met snickers gevulde baby ananas.

Afwisselend en praktisch, met veel informatie over bereidingsmogelijkheden en recepten voor vlees-, vis en groenteliefhebbers. En borrelsnacks, dessert en wintergerechten niet te vergeten. Het BBQ STREET-basisboek stapt in de wereld van vuur en rook. De ins en outs van het barbecueën voor zowel de starter als de gevorderde BBQ-liefhebber.

BBQSTREET is het grill-, BBQ-, en outdoor-kookprogramma bekend van 24Kitchen en VTM. Elke aflevering krijg je een masterclass van de beste grillmasters van Nederland en België over ieders guilty pleasure waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: de BBQ.

  EAN: 9789021579306
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   18-05-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 226 mm
  Breedte: 186 mm
  Dikte: 19 mm
  Gewicht: 696 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 176